ŞEF'in tarifi

Kırmızı lahanayı sögüş şeklinde dograyıp.Bol tuz ile bir derin kapta karacaksınız.
Bir gün bekledikten sonra,elinizle sıkıp suyunu akıtarak bir kavonoza koyup içini kavonozun ağzına kadar üzüm sirkesiyle dolduracaksınız.Hammadde hazır.

Kişi sayısına göre kırmızı lahanaya
roka
dilim zeytin
konserve mısır
turşu salatalık
ve taze salatalık doğrayıp isteğe göre baharat atılır.
AFİYET OLSUN

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1757
favori
like
share
OKS_GAZİSİ Tarih: 01.08.2008 15:26
sağol
OKS_GAZİSİ Tarih: 01.08.2008 15:26
slm
SquadroN Tarih: 31.07.2008 10:36
sağol ellerine sağlık
izmir_güzeli Tarih: 17.04.2008 17:57
saoll eline sağlık
wampirella Tarih: 09.02.2008 12:52
tarifin için saol atila
Sindy Tarih: 26.01.2008 12:37
tarif icin tesekkurler
SU-PERISI Tarih: 26.01.2008 01:37
paylaşımların için teşekkürler
LEVIS-501 Tarih: 26.01.2008 01:33
Tarif isin tesekkürler ŞEF.
fundafunda Tarih: 25.01.2008 05:31
mısır dışında aynısını yapıyorum zaten sağol paylaşım için şimdi canım çekti yavs..