1 adet Kereviz yaprağı
1 adet orta boy havuç
1 adet ortaboy soğan kabuğu ile
2 diş sarımsak kabuklu
1 orta boy patates
1 orta boy patlıcan
1 orta boy kabak
2 yemek kaşığı domatez salçası
1 lt su
1 çorba kaşığı tuz
1/5 çorba kaşığı karabiber
HAZIRLANIŞI
Tüm malzemeyi 1 kesme şeker boyunda doğrayın.Tüm sebzeler kabuğuyla olması gerekiyor.Bir tencerede hepsini yanıncaya kadar kavurun.sebzelerin yanmsı gerekiyor.Daha sonra 1 lt suyu içine boca edin ve kaynatın.Bu sos siyah olacaktır.Kaynadıktan sonra iki kere süzerek kavonoza koyun. Tüm et yemeklerinizin üzerine gezdirerek dökün.Çok lezzetli bir sos olacaktır.
AFİYET OLSUN