kiraz turşusu nasıl yapılır - kiraz turşusunun tarifiMalzemeler
2 kg kiraz(miktari size bagli)
Tuz ve su

Tarifi
Kirazlari toplayip saplarini cikartin.Kavanoza koyduktan sonra bol tuzlu, su yapip uzerini kapliycak sekilde ortun.Kiraz tursusuna sirke ve sarimsak koyulmaz ama damak tadi deneyebilirsiniz.Ayrica tursunuz olduktan sonra sogan ve sarimsakla kavurup yemenizi tavsiye ediyorum.
Afiyet olsun...

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1156
favori
like
share
BiR-DOST Tarih: 14.09.2011 23:29
Bizim burda çok yapılır kiraz tuzlusu
Nerissa-Su Tarih: 12.09.2010 05:46
PORTAKALNAR Tarih: 29.08.2008 14:07
KESİNLİKLE ÇOK ENTERESAN
yasin25 Tarih: 20.07.2008 18:02
sağolun teşekkür ederim.
imotheb Tarih: 20.07.2008 17:53
turşusu olurmuymuş kirazın
izmir_güzeli Tarih: 27.04.2008 19:43
sağol
Sindy Tarih: 26.01.2008 12:44
ilk defa duyuyorum kiraz tursunu, tadi nasil acaba
emegine saglik SU-PERISI