Kiraz Tursusu

Son güncelleme: 14.09.2011 22:29
  • kiraz turşusu nasıl yapılır - kiraz turşusunun tarifiMalzemeler
    2 kg kiraz(miktari size bagli)
    Tuz ve su

    Tarifi
    Kirazlari toplayip saplarini cikartin.Kavanoza koyduktan sonra bol tuzlu, su yapip uzerini kapliycak sekilde ortun.Kiraz tursusuna sirke ve sarimsak koyulmaz ama damak tadi deneyebilirsiniz.Ayrica tursunuz olduktan sonra sogan ve sarimsakla kavurup yemenizi tavsiye ediyorum.
    Afiyet olsun...
#25.01.2008 17:03 0 0 0
  • ilk defa duyuyorum kiraz tursunu, tadi nasil acaba
    emegine saglik SU-PERISI
#26.01.2008 11:44 0 0 0
  • sağol
#27.04.2008 18:43 0 0 0
  • turşusu olurmuymuş kirazın
#20.07.2008 16:53 0 0 0
  • sağolun teşekkür ederim.
#20.07.2008 17:02 0 0 0
  • ben bunu hiç ne duydum ne gördüm
#12.08.2008 13:34 0 0 0
  • KESİNLİKLE ÇOK ENTERESAN
#29.08.2008 13:07 0 0 0
  • noimage
#12.09.2010 04:46 0 0 0
  • Bizim burda çok yapılır kiraz tuzlusu
#14.09.2011 22:29 0 0 0