Malzemeler
10ad 180-200gr piliç derili biftek
300gr
ispanak
200gr kültür mantari
150gr rendelenmis havuç
50gr kuru sogan
50gr Yemeklik tereyag
2 ad
yumurta sarisi
1 su bardagi süt
1 su bardagi rendelenmis
kasar peyniri
1tatli kasigi karabiber
2dis
sarimsak
ve yeterince
tuz..
Tarifi
Derili biftekler yikanip temizlenir iyice açilip dövülmesine özen gösterilir tuzlanip bir tarafta bekletlir.
Temizlenmis ispanaklar tereyainda havuç ve mantarla sote hazirlanir soteye sarimsak ve karabiberde eklendikten sonra
biraz kavrulur ve sogumaya birakilir.
Derili biftekleri derisi tezgaha gelecek sekilde açilip serilir içine
hazirladimiz soteden bir avuç yerlestirilir.yuvarlak kalacak sekilde
biftek kapatilir.önceden yagladigimiz tepsiye tek sira seklinde dizilir.
Üzerine hazirladigimiz süt, yumurta sarisi ve rendelenmis karisimindan firçamizla sürülür, önceden 180dereceye ayarladigimiz firina sürülüp rengi kizarincaya kadar pisirilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 457
favori
like
share
COCO Tarih: 07.06.2008 00:57
Eline saglik.
izmir_güzeli Tarih: 17.04.2008 14:07
saol eline sağlık tsk
Sindy Tarih: 27.01.2008 16:26
ellerine emegine saglik SU-PERISI