MALZEMELER

1 Çay bardagi yogurt
1 Tatli kasigi mahlep
1 Çay kasigi tuz
1 Çay kasigi tozseker
1 Paket kabartma tozu
3 Su bardagi un
4 Çorba kasigi margarin
1 Adet yumurta sarisi

YAPILIŞ TARİFİ

Yogurt, tuz, mahlep, tozseker, un, kabartma tozu ve margarini kulak
memesi kivamina gelene dek yogurun.
Düzgün bir hamur elde edince ceviz büyüklügünde parçalar koparip elinizle
yuvarlayin.
Firin tepsisini yaglayip hazirladiginiz pogaçalari dizin.
Yumurta sarisini çirpip üzerlerine sürün.
Susam serpin ve önceden isitilmis 200 dereceye ayarli firinda
pembelesene dek pisirin.
Ilik olarak servis yapin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 600
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 26.01.2008 23:42
ben yapıyorum çok güzel oluyor.eline saglık sindy.