malzemeler

1 kg. ıspanak
1/2 limon
1/2 Su bardağı nohut
4-5 Diş sarımsak
250 gr. kuşbaşı et
1 çorba kaşığı sıvıyağ
3 orta boy domates
1 Tatlı kaşığı tuz
1 Buyuk soğan

tarifi

Nohutu akşamdan üç su bardağı su ile ıslatıp etle beraber pişiriniz. Pişmesine yakın çok iyi yıkanmış ve iri doğranmış ıspanakları ve diğer malzemeleri katıp yumuşayıncaya kadar pişiriniz. Limon suyu ilâve edip bir kaç taşım kaynatınız.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 435
favori
like
share
wampirella Tarih: 15.02.2008 00:33
pratik bir tarif ellerine saglık sindy abla
SU-PERISI Tarih: 26.01.2008 23:57
eline saglık sindy.