F.Bahçe hisseleri tarihi zirvesinde!

Son güncelleme: 26.01.2008 14:36
  • Fenerbahçe Sportif Hizmetler A.Ş.'nin hisse senetleri, borsada tarihi zirvesi olan 40 YTL'ye ulaştı. Fenerbahçe Kulübü Mali İşler Koordinatörü Abdülkadir Kuşin, ''25 Ocak Cuma, haftanın son işlem gününde borsa kapanırken hisse senetlerimiz 40 YTL'den işlem gördü ve tarihi zirvesine ulaştı'' dedi.
    Fenerbahçe Kulübü Mali İşler Koordinatörü Abdülkadir Kuşin, konuyla ilgili olarak sarı-lacivertli kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:
    ''25 Ocak Cuma, haftanın son işlem gününde borsa kapanırken hisse senetlerimiz 40 YTL'den işlem gördü ve tarihi zirvesine ulaştı. Böylece şirketin piyasa değeri bir milyar YTL, diğer bir ifade ile bir katrilyon lira oldu. Bu rakam 847 milyon dolar demek. Bizim için bu çıkış, yatırımcıların Fenerbahçe'nin mali politikalarından, marka yönetiminden, merchandising faaliyetlerinden olumlu izlenimler edindikleri anlamını taşıyor. Hisseler sadece bir ayda yüzde 21 prim yaptı. Bütün bu sayısal veriler İMKB ve foreks.com'un FB Sportif sayfasında aynen var. Biz de piyasaları oradan izliyoruz.''
#26.01.2008 14:36 0 0 0