Füme Balik Tabagi

Son güncelleme: 07.07.2008 15:13
  • Malzemeler
    1 dilim somon füme
    1 dilim mersin füme
    1 dilim lakerda
    4 adet sardalya tuzlama
    4 sap
    dereotu
    2 adet salatalik
    2 Adet domates
    4 adet marul yapragi
    4 ince dilim
    rokfor peyniri

    Tarifi
    Domatesleri dörde bölüp birer adet marul yapragi ile birlikte tabaklarin ortasina koyun.
    Füme dilimleri dörde bölüp rolu yapin. Daha önceden en az iki saat elma sirkesinde dinlendirip tuzunu giderdiginiz lakerda ve tuzlu baligi yikayip tabaklara taksim edin. Üzerlerine birer damla zeytinyagi ile limon ilave edin. Baliklari domatesin etrafina dizin. Aralarina soyulup dilimlenmis salataliklari ve dereotlarini yerlestirip süsleyin.
    Tabagin bir kenarina da bir ince dilim rokfor peynirini yerlestirin ve soguk servis yapin
#26.01.2008 23:01 0 0 0
  • tesekkurler SU-PERISI
#27.01.2008 15:51 0 0 0
  • Oh oh ellerine saglik su perisi.En iyisi ben buradan cikiyorum karnim acikti.
#06.03.2008 23:02 0 0 0
  • PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
#07.07.2008 15:13 0 0 0