Malzemeler
1 dilim somon füme
1 dilim mersin füme
1 dilim lakerda
4 adet sardalya tuzlama
4 sap
dereotu
2 adet salatalik
2 Adet domates
4 adet marul yapragi
4 ince dilim
rokfor peyniri

Tarifi
Domatesleri dörde bölüp birer adet marul yapragi ile birlikte tabaklarin ortasina koyun.
Füme dilimleri dörde bölüp rolu yapin. Daha önceden en az iki saat elma sirkesinde dinlendirip tuzunu giderdiginiz lakerda ve tuzlu baligi yikayip tabaklara taksim edin. Üzerlerine birer damla zeytinyagi ile limon ilave edin. Baliklari domatesin etrafina dizin. Aralarina soyulup dilimlenmis salataliklari ve dereotlarini yerlestirip süsleyin.
Tabagin bir kenarina da bir ince dilim rokfor peynirini yerlestirin ve soguk servis yapin

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 483
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 16:13
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
COCO Tarih: 07.03.2008 00:02
Oh oh ellerine saglik su perisi.En iyisi ben buradan cikiyorum karnim acikti.:21:
Sindy Tarih: 27.01.2008 16:51
tesekkurler SU-PERISI