Malzemeler
2-3 kuzu basi
4 yemek kasigi tereyagi veya margarin
2 bardak
pirinç
3 bardak et suyu
Tuz-
karabiber
Tarifi
Kuzu baslarini temizleyip yikadiktan sonra bol suyla haslayin. Sudan çikartip tuz ve karabiber ekin. Bir tencerede yagi eritin ve kuzu baslarini çevirerek kizartin. 3 bardak bas suyundan katip yikanmis ve sicak suda bekletilmis pirinci koyun, kisik ateste suyunu çektirin. Baslarla birlikte servis yapin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 474
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 15:02
tşk güzelmiş paylaşım için saol
Sindy Tarih: 30.01.2008 12:59
ben yemem kuzu basi filan diyo
tarif icin tesekkurler SU-PERISI
Nerqish Tarih: 28.01.2008 14:48
[COLOR="SlateGray"]bayilirim bulgur pilaviylada cok hos oluyor emegine saglik canim