Malzemeler
1 kg kabak
3 Adet yumurta
200 gr krem santi
250 gr
beyaz peynir
Yarim demet maydanoz
Yeteri kadar
tuz,
karabiber,
dereotu

Tarifi
Kabaklarin, kabuklarini kaziyin. Yikayip tuzlu suda hafif yumusayincaya kadar haslayin. Kabaklari 1 cm kalinliginda boyuna kesin. Yaglanmis tepsiye sik olarak yerlestirin.
Bir kapta üç yumurtayi iyice çirpin. Içerisine krem santi ilave ederek tekrar çirpin. Rendelenmis beyaz peynir ve ince kiyilmis dereotunu içerisine ilave edip karistirin.
Yapmis oldugunuz karisimi kabaklarin üzerine dökün. Geriye kalan kabaklar ile üzerini kapatin. 200 derecede önceden isitilmis firinda pembelesinceye kadar pisirin. Servis tabagina alarak servise sunun

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 443
favori
like
share
wampirella Tarih: 15.02.2008 00:33
tarifin için saol su-perisi ellerine saglık ablacım
Sindy Tarih: 27.01.2008 16:55
kabak yemegini pek sevmem ama sanirim bu sekilde baya bi lezettli olur
tesekkurler SU-PERISI