Tavuk Haslama

Son güncelleme: 07.07.2008 18:39
  • Malzemeler
    2 Adet Havuç
    2 Adet Orta Boy
    Patates
    2 Adet Sogan
    Yarim Kilo Tavugun Beyaz Eti
    1 Adet Yumurta Sarisi
    1 Çorba Kasigi Un
    2 Çorba Kasigi Tereyagi

    Tarifi

    Tavugun beyaz etini, derisinden ayirin. Bir hafta buzlukta bekletin.
    Havucun, soganin ve patatesin kabuklarini soyarak, iri iri dograyin. Çözüldükten sonra iri parçalar halinde kestiginiz tavuk etlerini ilk önce kizgin yagda soteleyin.
    Baska bir tencereye aldiginiz yag ile birlikte havuç ve sogani kavurun. Üzerine yeterince su ilave ederek kaynatin. Sogan ve havuç kaynadiktan ve biraz pismeye basladiktan sonra tavuk ve patatesleri ilave edin.
    Ayri bir kap içinde yumurta sarisini ve unu karistirin. Malzemelerin pismesine yakin bu karisimi tencereye ekleyin. Bir süre kaynattiktan sonra sicak sicak servis yapin.
#26.01.2008 23:21 0 0 0
  • ellerine saglik SU-PERISI tam benlik bir tarif
#27.01.2008 15:43 0 0 0
  • teşekkürler paylaşım için
#07.07.2008 18:39 0 0 0