Malzemeler
2 Adet Havuç
2 Adet Orta Boy
Patates
2 Adet Sogan
Yarim Kilo Tavugun Beyaz Eti
1 Adet Yumurta Sarisi
1 Çorba Kasigi Un
2 Çorba Kasigi Tereyagi

Tarifi

Tavugun beyaz etini, derisinden ayirin. Bir hafta buzlukta bekletin.
Havucun, soganin ve patatesin kabuklarini soyarak, iri iri dograyin. Çözüldükten sonra iri parçalar halinde kestiginiz tavuk etlerini ilk önce kizgin yagda soteleyin.
Baska bir tencereye aldiginiz yag ile birlikte havuç ve sogani kavurun. Üzerine yeterince su ilave ederek kaynatin. Sogan ve havuç kaynadiktan ve biraz pismeye basladiktan sonra tavuk ve patatesleri ilave edin.
Ayri bir kap içinde yumurta sarisini ve unu karistirin. Malzemelerin pismesine yakin bu karisimi tencereye ekleyin. Bir süre kaynattiktan sonra sicak sicak servis yapin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 2337
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 19:39
teşekkürler paylaşım için
Sindy Tarih: 27.01.2008 16:43
ellerine saglik SU-PERISI tam benlik bir tarif