Beşamelli Kereviz

Son güncelleme: 14.02.2008 23:33
  • malzemeler

    2 Ad.Kereviz
    Kirmizibiber
    1 Limonsuyu
    1 Bardak Krema
    5 Kasik Un
    2 Kasik Tereyagi
    1 Bardak Süt
    Kasar Rendesi
    Tuz
    Karabiber

    tarifi

    Kerevizler temizlenir, iri iri rendelenir. Limon suyu ile islatilir. Kremanin yarisi eklenir, orta ateste diri kalacak sekilde pisirilir. Un tereyaginda hafifce kavrulur. Sütü ekleyip karistirilir. Kremanin kalani, tuz, hindistancevizi eklenip 2-3 dakika pisirilir. Kereviz kirmizi biberle karistirilip firin kabina yayilir. Üzerine besamel sosu döküp kasar rendelenerek isitilmis firinda 10-15 dakika pisirilir
#27.01.2008 16:00 0 0 0
  • saol sindy.emegine saglık.
#27.01.2008 18:10 0 0 0
  • teşekkürler sindy abla ellerine saglık
#14.02.2008 23:33 0 0 0