Malzemeler
3 cl kakao şurubu
3 cl süt
1 cl hindistancevizi şurubu
1 çay kaşığı bal
Rendelenmiş bitter çikolata
5 küp buz

Yapilis Tarifi
Kakao şurubu, süt ve hindistancevizi şurubunu buzla birlikte mikserden geçirin. Daha sonra 1 çay kaşığı balı ilave edin. İyice köpürtün. Bardağa döküp üzerine rendelenmiş çikolata serperek servis yapın. Not: Bardağa döküldükten sonra nektarı dibe çöktüğü için, üzerinde köpüklü bir görüntü oluşacaktır. (1 kişilik)
Afiyet olsun.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 472
favori
like
share
SquadroN Tarih: 31.07.2008 17:51
Ellerine Sağlık
tşk
by_cyber Tarih: 07.07.2008 14:40
tşk güzelmiş paylaşım için saol
Sindy Tarih: 28.01.2008 11:08
ellerine emegine saglik casper
SU-PERISI Tarih: 28.01.2008 01:24
saol casper yanına birde kunta kinte pastası oldumu tamamdır.