Koltuklarınıza yenileyici dokunuşlar

Son güncelleme: 29.01.2008 09:20
  • Evimi yenilemenin vakti geldi geldi diyorsanız, işe koltuklardan başlayın.
    Evinizde sadece koltuklarınızı, döşemeleriniz değiştirerek yepyeni bir hava yaratabilirsiniz. Bu değişiklik hem sizi hem evinizi tazeleyecek. Değişiklikten yanaysanız, size bir kaç stil sırrı... Lüks sevenler için Gösterişli ve lüks bir salon için parlak ve dokulu kadife kumaşlar doğru bir seçim olabilir. Sert kısmına uygulayacağınız kapitone, etkiyi daha da arttırabilir. Stil tutkunuysanız Koltuklarınız için farklı bir stil uygulamak istiyorsanız, siyah ve beyaz uyumunu deneyebilirsiniz. Özellikle damask desenlerle çok şık duruyor.

    Ekoselerle rahatlık
    Ekoseli bir koltuğunuz varsa kırmızı ve beyaz bir ekoseli kumaşla renklendirerek çarpıcı ve rahat bir hava yakalayabilirsiniz.

    Modern berjerlere
    Metal ayaklı modern koltuklarınız için düz kumaşlar tercih edebilirsiniz. Şönil, koton ve mat kadifeler sade ve dingin bir hava yaratır.

    Çizgili ve rekli
    Çizgili kumaşlar hem spor hem de şık bir hava yaratır. Klasik görünüm için kadife, modern bir görünüm için de koton ya da keten kumaş kullanabilirsiniz.

    Klasik şıklık
    Klasik seviyorsanız goblen türü ya da desenli kumaşlara yönelebilirsiniz. İri çiçek desenleri ile tarsınızı pekiştirebilirsiniz.
#28.01.2008 09:02 0 0 0
  • paylaşımın için saol nerqish.
#28.01.2008 10:43 0 0 0
  • tesekkurler Nergis
#29.01.2008 09:20 0 0 0