Malzemeler
100 gram fener balığı
2 çorba kaşığı soya sosu
1 su bardağı zeytinyağı
1 diş sarımsak
1 tutam karabiber
Tuz


Yemeğin Tarifi
Fener balığını temizledikten ve bol suyla yıkadıktan sonra kuşbaşı iriliğinde doğrayın.
Geniş bir kapta, 2 çorba kaşığı soya sosunu, 1 su bardağı zeytinyağını, 1 diş sarımsağı, 1 tutam karabiberi ve tuzu karıştırın. Kuşbaşı iriliğinde kestiğiniz balığı hazırladığınız bu sosta yaklaşık 2 saat bekletin.
Sonra çöp şişe dizin. Orta ısılı kömür veya fırın ızgarasında çevirerek, pişirin. Sıcak servis vapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 533
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 16:00
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
DRAlban Tarih: 06.06.2008 14:01
KARNIM ACIKTII
COCO Tarih: 02.04.2008 21:58
sag ol.
SU-PERISI Tarih: 29.01.2008 13:33
tarifin için saol casper.bu arada signatürün çok hoş olmuş.