Malzemeler
4 adet alabalık fileto
50 gr un
3 adet çırpılmış yumurta
100 gr kızarmış file badem
Yeterince tuz ve biber
Kızartma için 1 su bardağı sıvı yağ


Yemeğin Tarifi
Önce balıkları tuz ve biberleyin. Daha sonra her iki tarafını da una bulayıp çırpılmış yumurtaya batırın. Bir tavada kızgın yağda her iki tarafını da kızartın.
Roko, yeşil soğan ve limonla birlikte servis edin. En son file bademleri balığın üstüne serpin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 631
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 16:18
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
SU-PERISI Tarih: 29.01.2008 13:35
alabalıgı sık yaparım birde bademli alabalıgı deneyim casper.