Malzeme

2 adet uskumru
1 çay bardağı fındık içi (Kıyılmış, kavrulmuş)
2 çorba kaşığı Bizim Mutfak Un
1 çay bardağı Bizim Ayçiçek Yağı
4 çorba kaşığı Bizim Margarin
4 demet taze soğan (İnce kıyılmış)
2 diş sarımsak (İnce kıyılmış)
1 adet domates (Kabuğu soyulmuş, ince kıyılmış)
½ bağ maydanoz (İnce kıyılmış)
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı sirke
Tuz
Karabiber
Hazırlanışı

• Tavada Bizim Ayçiçek Yağı'nı kızdırın.
• Balıklara tuzu ve karabiberi serpiştirip, Bizim Mutfak Un'a bulayın.
• Daha sonra balıkları kızgın yağın içine yatırın. Alt üst çevirerek kızartın. Servis tabağına dizin.
• Diğer tavaya Bizim Margarin'i, soğanı, sarımsağı koyup, ağaç kaşıkla karıştırın.
• Domatesleri ve fındık içini ilave edip, 2 dakika daha karıştırın.
• Balı ve sirkeyi de ekledikten sonra lezzetini kontrol edin.
• Bu karışımı kaşıkla balıkların üzerine yayın. Arzuya göre süsleyerek servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 630
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 16:08
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
COCO Tarih: 02.04.2008 21:50
Tesekkürler.
Sindy Tarih: 01.02.2008 15:44
tarif icin tesekkurler SU-PERISI