Malzemeler:

- 1 kg. kuşbaşı kuzu eti,
- 15-20 adet arpacık soğan,
- 15 adet kiraz domates,
- 5 adet sivri biber,
- 5 diş sarmısak,
- Tuz, karabiber, kekik,
- 6 adet milföy hamuru,
- 2 yemek kaşığı tereyağ veya margarin

Yapılışı:

Eti tencereye koyup, kapağını kapatın. Kısık ateşte kendi suyunda yarım saat pişirin. Yağı ilave edin. Arpacık soğanları, sarmısakları biraz kavurun. Etleri ilave edip, 5 dakika kavurun. Domates ve sivribiberleri ekleyin. Kekik, tuz, karabiber ilave edin. Fırına dayanıklı kaselerin içine etleri paylaştırın. Milföy hamurlarını üzerine kapatıp, fırına sürün. Hamurlar kızarınca ters çevirip servis yapın.Afiyet olsun….

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 469
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 17.04.2008 14:04
saol eline sağlık tsk
refik Tarih: 24.02.2008 20:27
emeklerin için teşekkürler
Sindy Tarih: 03.02.2008 13:03
ellerine emegine saglik SU-PERISI
higi Tarih: 03.02.2008 04:52
tessekür ellerine saglik, bir denem lazim
Nerqish Tarih: 30.01.2008 10:42
[COLOR="SlateGray"]tesekkurler SU_PERISI
Grace Tarih: 29.01.2008 13:58
teşekkürler misafirler için idealmiş değişik