Malzemeler
4 adet normal boy domates
1/2 tavuk göğsü
1 adet orta boy soğan
2-3 adet mantar
1/2 su bardağı pirinç
bir tutam maydanoz
2 yemek kaşığı tereyağı
karabiber
kekik
1 çorba kaşığı salça
100 gr kaşar peyniri (üzeri için)
tuz
1 su bardağı su
yapılışı.

Önce tavuk etlerini mantarı ve soğanı küçük küçük doğrayarak hazırlayın. Daha sonra tencerede kızdırdığınız tereyağına soğanları sonra tavukları ve mantarı ilave edip beş on dakika kavurun pirinci ve salçayı ilave edin. 5 dakika daha sürekli karıştırarak kavurmaya devam edin. En son kıyılmış maydanozu, karabiber, kekik ve tuzunu ilave edip ocaktan indirin. Domateslerin içini bir kaşık yardımı ile boşaltın. Hazırladığınız harcı içine doldurun fırın kabına yerleştirdikten sonra bir su bardağı suyu üzerinden gezdirip fırına verin. Piştikten sonra uzerine kaşar peyniri serpip servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 722
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 19:34
teşekkürler paylaşım için
refik Tarih: 04.04.2008 14:35
[FONT="Monotype Corsiva"]paylaşımların için teşekkürler ellerine sağlık SU-PERISI
karbeyaz Tarih: 27.03.2008 01:13
paylasim icin tesekkürler SU-PERISI mutlaka cok lezzetlidir
Sindy Tarih: 01.02.2008 15:55
cok severim boyle yemekleri, ellerine saglik SU-PERISI