Malzemeler
1 demet roka
2 adet havuç
50 gr soya filizi
100 gr tavuk gögüs eti
1 çorba kasigi iri çekilmis ceviz
1 çorba kasigi zeytinyagi
1 çorba kasigi
sirke
Tuz,
karabiber

Tarifi
Tavuk etini tuzlu suda haslayip süzün. Soguyunca küp küp dograyin. Rokayi temizleyip dograyin. Havuçlari temizleyip jülyen dograyin.
Rokayi derin salata kâsesine alin. Tavuk, havuç, soya filizi ve cevizi ilave edip harmanlayin. Salatayi servis tabagina alin. Zeytinyagi, sirke, tuz ve karabiberi karistirip salatanin üzerine gezdirerek dökün, servis yapin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 454
favori
like
share
by_KaRizMa Tarih: 21.03.2008 20:27
emegine salik tesekurler
wampirella Tarih: 10.02.2008 23:46
roka yı çok severim ya çok saol abla
Sindy Tarih: 01.02.2008 15:26
guzel bir tarif ellerine saglik SU-PERISI