Soğanların acılığını almak için doğradıktan sonra, üzerine tuz serpip bekletin, sonra ovuşturarak soğanları öldürün. Yıkayarak tuzun gitmesini sağlayın. Soğanları ince ince doğrayın ve birkaç saat limon suyuna yatırın veya doğradıktan sonra soğanları birkaç saat zeytinyağında bırakın. Sonra süzerek çıkann. Soğanların acısının alınmış olduğunu göreceksiniz

Beğeniler: 2
Favoriler: 0
İzlenmeler: 651
favori
like
share
wampirella Tarih: 08.02.2008 21:59
ellerinize saglık saolun
SU-PERISI Tarih: 31.01.2008 08:01
eline saglık.
hayrullahkara Tarih: 31.01.2008 00:10
PAYLAŞIMIN İÇİN SAOL...
Nerqish Tarih: 30.01.2008 09:32
[COLOR="SlateGray"]tesekkurler canim ayrica soganin goze kacmamasi icin bi kase icindeki suda ikiye bolerek 10 dakika bekletilirse gozleri yakmiyor yada aspiratoru acip altinda dogranirsa gene gozleri yakmiyor

Tesekkurler