MALZEMELERİ:

1 litre süt
1/2 çay kaşığı tuz
1 su bardağı irmik
1 su bardağı un
500 gram lor (tuzsuz)
100 gram tereyağı
1 su bardağı şeker
1 kase karışık dondurma

YAPILIŞI:

Tencereyi ateşe koyun. Yağ,un,irmik,peynir ve sütü koyun,karıştıra karıştıra pişirin. Şekeri ilave ederek ateşten alın.Servis tabağına dökün.Üzerine dondurma koyarak servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 553
favori
like
share
wampirella Tarih: 08.02.2008 01:09
eline sağlık su-perisi
refik Tarih: 03.02.2008 17:43
teşekkürler tatlının üstünde dondurmayı pek sevmem ayrı ayrı yemeyi tercih ederim
Sindy Tarih: 30.01.2008 10:57
valla icinde dondurma varsa nede guzel olur :78:
ellerine saglik SU-PERISI
Nerqish Tarih: 30.01.2008 10:26
[COLOR="SlateGray"]Ellerine saglik ama sutlu tatlilarla pek aram iyi degil nedense