malzemeler.
250 gr. brokoli
250 gr. kuzu kuşbaşı
1 adet haşlanmış havuç
1 adet soğan
1 çay kaşığı karışık baharat
1 tutam maydanoz
40 gr. badem içi
1 yemek kaşığı sıvıyağ
1 su bardağı su
yapılışı.
Soğan küp şeklinde doğrandıktan sonra sıvıyağ ile bir tavada kavrulmaya başlanır. İçerisine sırasıyla kuşbaşı kuzu eti, küp küp doğranmış havuç, brokoli, badem baharatlar, maydanoz ve su ilave edilerek pişirilir. Farklı garnitürler ile servis yapılır.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 682
favori
like
share
nalus Tarih: 12.11.2008 00:01
[COLOR="Pink"]Ellerinize sağlık su perisi.
Yabangülüm Tarih: 01.07.2008 16:04
Paylaşım için teşekkürler
samican Tarih: 28.06.2008 20:55
HIM GÜZELMİŞ TŞK...
Sindy Tarih: 30.01.2008 13:23
tarif icin tesekkurler SU-PERISI