malzemeler.
250 gr. brokoli
250 gr. kuzu kuşbaşı
1 adet haşlanmış havuç
1 adet soğan
1 çay kaşığı karışık baharat
1 tutam maydanoz
40 gr. badem içi
1 yemek kaşığı sıvıyağ
1 su bardağı su
yapılışı.
Soğan küp şeklinde doğrandıktan sonra sıvıyağ ile bir tavada kavrulmaya başlanır. İçerisine sırasıyla kuşbaşı kuzu eti, küp küp doğranmış havuç, brokoli, badem baharatlar, maydanoz ve su ilave edilerek pişirilir. Farklı garnitürler ile servis yapılır.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 708
favori
like
share
nalus Tarih: 11.11.2008 23:01
[COLOR="Pink"]Ellerinize sağlık su perisi.
Yabangülüm Tarih: 01.07.2008 15:04
Paylaşım için teşekkürler
samican Tarih: 28.06.2008 19:55
HIM GÜZELMİŞ TŞK...
Sindy Tarih: 30.01.2008 12:23
tarif icin tesekkurler SU-PERISI