Malzeme:

6 adet iri portakal
2 bardak portakal suyu
1/2 bardak limon suyu
2 çorba kaşığı pudra şekeri
1/2 bardak su

Yapılışı:

Pudra şekerini yarım bardak suyla eritin. Portakal suyu ve limon suyunu da katıp karıştırınız. Portakalların üstünden bir kapak kesiniz. Kabukları parçalamadan içlerini oyup çıkarınız. Boş portakal kabuklarına hazırladığınız meyva suyunu doldurup kapaklarını örtünüz. Buz dolabında iyice soğutup kamışla beraber konuklarınıza ikram ediniz.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 532
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 13:57
saoll eline sağlık
fbahce80 Tarih: 19.02.2008 23:16
bir deneyelim bakalım(tadını)
hayrullahkara Tarih: 31.01.2008 01:12
NE VİTAMİNLİ OLUO AMA...............TEŞEKKÜRLER..
SU-PERISI Tarih: 30.01.2008 17:29
kabugunda içmek çok keyifli olmalı.