MALZEMELER

1 Çay Bardagi Pirinç
3 Yumurta
1 Tatli Kasigi Zeytinyagi
3 Çorba Kasigi Kasar Rendesi
2-3 Dal Kiyilmis Maydanoz
1 Tutam Kekik

YAPILIŞ TARİFİ

Kaynamis tuzlu suda pirinci pisirin. Süzüp zeytinyagi ekleyin. Firini 180
dereceye ayarlayin.
22 cm çapindaki bir kalibi yagli kagitla döseyin. Çirpilmis yumurta,
maydanoz, kekik, peynir ve 1 tutam tuzu karistirin. Pirinci ilave edip
karistirarak teflon kaliba dökün.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 351
favori
like
share
nuri deniz Tarih: 02.05.2010 19:34
Bu harika yumurtalı yemek tarifi ve de paylaşımınız için sizi kutluyorum...
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 13:29
saollll tşk
SU-PERISI Tarih: 31.01.2008 18:13
güzel tarifin için saol sindy.