Balık Pastırması yapılışı:

Malzemeler:
Kılıç balığı filetoları
1 paket kaya tuzu
Çemen
Yeşil salata

Yemeğin Tarifi
Kılıç balığı filetoları akşamdan 12 saat kaya tuzuna yatırılır.
Bu süre tamamlanınca yıkanıp, tülbentle kurulanır.
Üzeri çemenle kaplanıp kurutulur.
Çemen ele yapışmayacak kıvama geldiği zaman, balık pastırması hazırdır.
İnce dilimler halinde kesilir ve yeşil salata üzerinde servis yapılır.

:72:Afiyet Olsun...:72:

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 3310
favori
like
share
ege-deniz Tarih: 13.07.2008 22:24
paylaşımiçin teşekür
floowee Tarih: 11.07.2008 11:18
İLGNÇ BİR SEY TEŞEKKÜRLER
by_cyber Tarih: 07.07.2008 16:18
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
Sindy Tarih: 03.02.2008 12:43
tarif icin tesekkurler
SU-PERISI Tarih: 02.02.2008 17:56
pastırmayı severim ama balık pastırmasını hiç yemedim tadını bilmiyorum.paylaşımın için saol arkadaşım.