Malzemeler

4adet çipura,
4adet soğan,
1kaşık biber salçası,
3diş sarımsak,
1adet limon,
4kaşık zeytinyağı,
tuz-karabiber, kimyon

Soğanı halka doğrayın ve tuz karabiber katıp ovun. Balıkları temizleyip yıkayın içlerini bu soğanla doldurun. Ardından ızgarada pişirin. Sarımsağı dövün limon sıkın, kimyon zeytinyağı, biber salçası katıp karıştırın. Balıkları servis tabağına alıp bu sosu üzerlerine dökün. Yanında salata ile beraber servise sunun.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 488
favori
like
share
KaRaKıZ Tarih: 29.08.2009 08:28


sağol abLişim:3:
by_cyber Tarih: 07.07.2008 15:17
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
Sindy Tarih: 03.02.2008 11:44
ellerine saglik Nerqish
SU-PERISI Tarih: 02.02.2008 17:13
Eline emegine saglık nerqish