Malzemeler
1 su bardagi
nohut
500 gram kusbasi et
4 adet yufka,
Tuz
Tarifi

Bir su bardagi nohutu bir gece önceden islatin. Ertesi gün orta atesle haslayin. Etleri de az suya a iyice yumusayana kadar pisirin. Bu arada yufkalari ince ince didin.
Sac üzerinde ya da teflon tavada çok hafif çevirin. Haslanan nohutlari da etin oldugu tencereye ileve edin. Yufkalari incecik didin. Genis ve derin bir kaba yayin. Üzerine etsuyunu gezdirin.
Nohut ve etleri de üzerine yayin. Dilerseniz tuz serpip, servis yapin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 492
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 17.04.2008 14:05
saol eline sağlık tsk
Sindy Tarih: 03.02.2008 13:01
ellerine saglik SU-PERISI