Malzemeler
4 kg olgun domates
1 kg kirmizi biber
10-20 adet aci biber (aci isteniyorsa)
1 bas sarmisak
1 tatli kasigi seker
1,5 yemek kasigi
tuz
1/2 bardak
sivi yag
1/2 bardak
sirke
yarim demetten az
maydanoz
Tarifi
Malzemelerin hepsi yikayin.Domatesleri rendeleyin,kirmizi biberlerin çekirdekleri ayiklandiktan sonra yesil biberlerin bir kismiyla robotta çekin.Maydanozu ince dograndiktan sonra tüm malzemeyle birlikte karistirin ve saklayacaginiz kabin içine koyarak,yaklasik 2 hafta bekletin ,tursu olunca afiyetle yiyebilirsiniz.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1328
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 27.04.2008 19:40
sağol eline sağlık
Sindy Tarih: 04.02.2008 18:18
aci biber yiyemem ben acisiz olani tercih ederim
ellerine saglik SU-PERISI