Tavuklu FırınMakarna

Son güncelleme: 03.02.2008 11:47
  • Malzemeler
    1/2 Paket Firin Makarnasi
    1 Parça Kemikli Tavuk Gögsü
    1 Paket Kremali Mantar Çorbasi
    3 Yemek kasigi Tereyagi
    l Çay Bardagi Rende Kasar
    1 Su Bardagi Süt
    1 Su Bardagi
    Tavuk Suyu
    1 Yumurta
    Tuz,
    Karabiber
    Tarifi
    Makarnayi kaynar tuzlu suda haslayip, süzün. Tavugu hasladiktan sonra, ayiklayin ve etlerini didikleyin.
    Kremali Mantar Çorbasini bir tencereye dökün. Üzerine süt, tavuk suyu ve tereyagi ilave ederek pisirin. Koyulasinca, tavuk parçalarini, çirpilmis yumurtayi, kasar rendesinin yarisini, tuz ve karabiberi ekleyip karistirin. Içine süzülmüs makarnalari da ilave edip iyice harmanlayin.
    Hazirladiginiz karisimi tereyagi ile yaglanmis firin kabina dökün. Üzerine kalan rende kasari serpin. Isitilmis firinda kizarana kadar pisirin. Sicak servis yapin
#02.02.2008 17:59 0 0 0
  • ellerine saglik SU-PERISI
#03.02.2008 11:47 0 0 0