Malzemeler
1/2 Paket Firin Makarnasi
1 Parça Kemikli Tavuk Gögsü
1 Paket Kremali Mantar Çorbasi
3 Yemek kasigi Tereyagi
l Çay Bardagi Rende Kasar
1 Su Bardagi Süt
1 Su Bardagi
Tavuk Suyu
1 Yumurta
Tuz,
Karabiber
Tarifi
Makarnayi kaynar tuzlu suda haslayip, süzün. Tavugu hasladiktan sonra, ayiklayin ve etlerini didikleyin.
Kremali Mantar Çorbasini bir tencereye dökün. Üzerine süt, tavuk suyu ve tereyagi ilave ederek pisirin. Koyulasinca, tavuk parçalarini, çirpilmis yumurtayi, kasar rendesinin yarisini, tuz ve karabiberi ekleyip karistirin. Içine süzülmüs makarnalari da ilave edip iyice harmanlayin.
Hazirladiginiz karisimi tereyagi ile yaglanmis firin kabina dökün. Üzerine kalan rende kasari serpin. Isitilmis firinda kizarana kadar pisirin. Sicak servis yapin

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 333
favori
like
share
Sindy Tarih: 03.02.2008 12:47
ellerine saglik SU-PERISI