Malzemeler

250 gr Biftek

1/2 Su Bardağı Rendelenmiş Kaşar Peynir

2 Adet Domates

2 Adet Sivri Biber

Tuz

Yapılışı

Biftekleri et tokmağı ile iyice döverek inceltin. Domates ve sivri biberleri iri parçalar halinde doğrayın. İncelmiş bifteklerin aralarına rendelenmiş kaşar peyniri koyup, rulo halinde sarın.

Şişe, 1 adet domates, 1 adet sivri biber ve biftek dizin. Tuz serpin. Bu işlemi bütün malzemeler bitene dek tekrarlayın. Izgarada pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 496
favori
like
share
nalus Tarih: 12.11.2008 00:14
[COLOR="Pink"]İlk kez duyuyorum denemek gerek, ellerinize sağlık.
Sindy Tarih: 04.02.2008 18:35
evet bende ismini gorunce kesin sakatat yemegidir diye dusunmustum valla :72:

ellerine saglik Nergis
SU-PERISI Tarih: 03.02.2008 17:12
İlginç bir adı var,niye şaşlık ismi verilmiş anlamadım.