Malzemeler

1adet sığır dili
2adet pırasa
3diş sarımsak
1demet dereotu
2kaşık margarin
½ bardak dil suyu
tuz
karabiber

tarifi

Sığır dilini yıkayıp haşlayın, yumuşayınca sudan alıp derisini yüzün ve doğrayın. Kullanacağınız fırın kabına parça parça margarini, kıyılmış dereotu ve pırasa koyun. Üzerine baharat serpip dil suyunu dökün. Sarımsakları katıp en sona dilleri yerleştirin ve 170derecede sebzeler yumuşayana kadar pişirin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1246
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 15:01
tşk güzelmiş paylaşım için saol
Nerqish Tarih: 05.02.2008 10:35
[COLOR="SlateGray"]Kuzu dili yedimde sigir denemedim:72:
Emegine saglik sindy insan duyunca yemem diyor ama denenmesi gerek lezzetli bence ben seviyorum
SU-PERISI Tarih: 03.02.2008 15:55
Eline saglık sindy.sogan yerine neden pırasa konuldu acaba dahamı güzel oluyor ki.