Malzemeler

500gr bamya
250gr kuşbaşı et
3adet soğan
4kaşık sıvıyağ
1kaşık salça
1bardak un
tuz
su

tarifi

Bir tencere içinde eti soğanı kavurun, doğranmış domatesi ekleyin hafif sote olsunlar. Bu arada bamyaları ayıklayın ve hepsini güveç tenceresine yerleştirin. Tuzunu suyunu ayarlayın, sulandırılmış salçayı gezdirin. Unu bir kapta ½ bardak kadar su ile karıştırıp hamur yapın, merdaneyle tencerenin ağzını kapatacak kadar açın ve tencerenin ağzına gerin. Üste de kapağını kapatın ve 200derecede pişirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 392
favori
like
share
wampirella Tarih: 15.02.2008 00:31
güzel tarifin için saol
Nerqish Tarih: 05.02.2008 10:27
[COLOR="SlateGray"]Emegine saglik canim
SU-PERISI Tarih: 03.02.2008 16:02
Güzel tarifin için saol sindy.