Malzemeler

1 Kg iri karides
1 Adet kırmızı salçalık (paprika) biber
2 Adet yeşil soğan
2 Çorba kaşığı limon suyu
2 Çorba kaşığı tereyağ
3-4 yaprak taze fesleğen (isteğe bağlı)

tarifi

Karidesleri tuzlu kaynar suda 6-7 dakika haşlayın.
Kabuklarını soyun,
Biberi ince ince şerit şeklinde doğrayın.
Kalın dipli bir tavada tereyağını eritin.
Doğramış olduğunuz tüm malzemeleri tavaya koyun.
Arada bir karıştırarak 8-10 dakika yüksek ateşte pişirin.
Sıcak olarak servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 449
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 16:01
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
Nokta25 Tarih: 02.06.2008 18:59
tşk lerr
SU-PERISI Tarih: 05.02.2008 01:56
tarifin için saol sindy.