Adaçaylı tavuk

Son güncelleme: 07.07.2008 18:36
  • Malzemeler

    20 adet tavuk kanadı
    1 çorba kaşığı adaçayı
    1 çorba kaşığı tereyağı
    4 adet haşlanmış orta boy patates

    tarifi

    Tereyağında tavuk kanatları çevrilerek iyice kızartılır. Kıvama gelince tuz, karabiber ve az kekik atılır.1 kez çevrilir ve 1 çorba kaşığı adaçayı eklenir. 5-6 saniye tereyağında çevrilir ve patatesler atılarak hemen sıcak tabağa servis edilir. Yanına nohutlu pilav ve yeşil marul salatası tavsiye edilir.


    AFİYET OLSUN !
#03.02.2008 11:56 0 0 0
  • Eline emegine saglık.
#05.02.2008 00:48 0 0 0
  • saol eline salik
#08.03.2008 14:11 0 0 0
  • teşekkürler paylaşım için..
#09.03.2008 15:09 0 0 0
  • teşekkürler paylaşım için
#07.07.2008 18:36 0 0 0