Malzemeler

20 adet tavuk kanadı
1 çorba kaşığı adaçayı
1 çorba kaşığı tereyağı
4 adet haşlanmış orta boy patates

tarifi

Tereyağında tavuk kanatları çevrilerek iyice kızartılır. Kıvama gelince tuz, karabiber ve az kekik atılır.1 kez çevrilir ve 1 çorba kaşığı adaçayı eklenir. 5-6 saniye tereyağında çevrilir ve patatesler atılarak hemen sıcak tabağa servis edilir. Yanına nohutlu pilav ve yeşil marul salatası tavsiye edilir.


AFİYET OLSUN !

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 371
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 19:36
teşekkürler paylaşım için
fundafunda Tarih: 09.03.2008 16:09
teşekkürler paylaşım için..
by_KaRizMa Tarih: 08.03.2008 15:11
saol eline salik
SU-PERISI Tarih: 05.02.2008 01:48
Eline emegine saglık.