Malzemeler ( 4 kişi için )

1 Adet portakal
6 Adet arpacık soğanı turşusu
5 Kahve kaşığı Frenk üzümü marmeladı
1 Kahve kaşığı Pul biber
5 Çorba kaşığı Kırmızı şarap
2 Kahve kaşığı Hardal
Yarım Kahve kaşığı Zencefil
1 Kahve kaşığı Tuz

Hazırlanışı:

Portakal kabukları çok ince soyulur kibrit büyüklüğünde parçalara kesilir, portakalın suyu çıkarılarak bir tarafa konur. Arpacık soğanı turşuları ince ince kıyılır. Frenk üzümü marmeladı, hardal, tuz, zencefil ve pul biber birbirleri ile karıştırılıp porselen bir kaba konur. Sonra karışıma sırası ile portakal suyu ve şarap eklenirken durmadan karıştırılır. En sonunda soğan turşuları ve portakal kabukları sosa eklenip harmanlandıktan sonra servise sunulur. Kullanıldığı yerler : Soğuk ve kızartma av etleri.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 490
favori
like
share
by_cyber Tarih: 08.07.2008 08:40
paylaşım için çok thanks....
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 17:22
sağoll eline sağlık
SU-PERISI Tarih: 05.02.2008 01:13
Emegine saglık sindy.