Malzemeler
4 Adet Tavuk Bonfile(180-200gr)
Köri
Tuz
120 gr Un
2 Adet Yumurta
120 gr Hindistan Cevizi
Kizartmak Için Yag
Süslemek Için Limon Dilimleri

Tarifi

Tavuk etini soguk suyla yikayin, kagit havlu ile kurulayin, ortadan 2’ye kesin.
Parçalari köri ile oyun, tuzlayin. Ilk önce ona, sonra çirpilmis yumurtaya, en sonrendelenmis Hindistan cevizine hulayin.
Kizartma yagini fritözde veya derin bir tencerede 170 derece isitin. Tavuk parçalarini bol yagda 7-8 dakika altin rengi olana kadar kizartin, delikli kepçe ile havlu üzerine çikartin. Limon dilimleri ile süsleyip servis yapin

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 415
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 19:36
teşekkürler paylaşım için
by_KaRizMa Tarih: 08.03.2008 15:09
eline salik kardes tesekurler
Sindy Tarih: 06.02.2008 10:58
ellerine saglik SU-PERISI