Malzemeler

2 Su Bardağı Pirinç
3 Çorba Kaşığı Tereyağı
3 Su Bardağı Et Suyu
1 kg Arpacık Soğan
2 Diş Karanfil
Tuz

Yemeğin Tarifi

Soğanları kavururken şekillerinin bozulmaması için kökünden fazla kesmeden kabuklarından ayırın. Temizlediğiniz soğanları çok fazla kavurmadan yağda hafif soteleyin.
Yıkayıp süzgece aldığınız pirinci soğanlara ekleyin. Et suyunu ilave ederken soğanın acılığını alması için 2 diş karanfil atın. 15 dak. kısık ateşte pişirin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 470
favori
like
share
Sindy Tarih: 08.02.2008 10:02
ellerine saglik Nergis
SU-PERISI Tarih: 06.02.2008 14:16
paylaşımın için saol nerqish.