Malzemeler

2 çorba kasığı margarin
2 su bardağı arpa şehriye
2 çorba kasığı kuşbaşı et
2 adet biber
10 adet arpacık soğan
2 adet domates
2 su bardağı su
1 adet defne yaprağı
Kimyon, karabiber Tuz


Yemeğin Tarifi
Margarini tencereye alıp eritin. 2 su bardağı arpa şehriyeyi ekleyip, karıştırarak kavurun. 2 çorba kasığı eti ekleyin. Birkaç dakika daha kavurup, ince doğranmış biber ve arpacık soğanını ilave edin.
Domatesleri küp biçiminde doğrayıp, tuzla birlikte tencereye ekleyin. Tüm malzemeleri karıştırıp, 2 su barda suyu ilave edin. Defne yaprağını da tencereye koyup, 20 dakika pişirin.
Tencereyi ateşten alıp defne yaprağını tencereden çıkarın. Kimyon ve karabiberi serpin. Sıcak servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 537
favori
like
share
nalus Tarih: 12.11.2008 00:08
[COLOR="Pink"]Paylaşımınız için teşekkürler.
samican Tarih: 28.06.2008 20:51
HIM EMEGİNİZE SAGLIK İİ OLMUŞ
uslandım Tarih: 18.06.2008 14:36
teşekkür ederim akaşam ne yemek yapsam diye düşünüyordum,buğün deneyeceğim inşallah
RedBull Tarih: 23.02.2008 10:59
Güzelmi güzelse anneme yapdiriyim
SU-PERISI Tarih: 07.02.2008 12:53
emeğine sağlık nerqish
Sindy Tarih: 06.02.2008 11:04
ellerine saglik Nergish