Malzemeler:

1 Adet Karnabahar
1/2 Çay Bardağı Sıvı Yağ
1 Adet Soğan
1 Çorba Kaşığı Salça
100 gr Kıyma
2 Adet Patates
2 Adet Havuç
2 Çorba Kaşığı Bezelye
Tuz

HAZIRLANIŞI :

Karnabaharları haşlayın.Çiçeklerini ayırın.Yarım çay bardağı sıvı yağı kızdırın.Soğanı yemeklik doğrayıp,yağda kavurun.1 çorba kaşığı salçayla kavurmaya devam edin.Kıymayı ilave edin.
Patates ve havucu küçük küçük doğrayın.2 çorba kaşığı bezelyeyle birlikte tencereye ekleyin.5 dk pişirin.Çiçeklerini ayırdığınız karnabaharı da ilave edip,kısık ateşte 15 dk pişirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 409
favori
like
share
COCO Tarih: 06.05.2008 16:35
Tesekkürler sindy.
wampirella Tarih: 15.02.2008 00:28
sevdiğim bir yemektir ellerine saglık
SU-PERISI Tarih: 14.02.2008 17:21
Tarifin için saol sindy.Emegine saglık.