Malzemeler:

4 Yumurta
Tuz, Karabiber
1 Su Bardağı Un
1 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
1/2 Su Bardağı Soda
1 Yumurta Akı
Kızartmak için Sıvıyağ
Yeterince Kıyılmış Maydanoz

HAZIRLANIŞI :

4 yumurtayı katı kıvamda haşlayıp soyun ve halkalar halinde dilimleyin. Üzerlerine tuz ve karabiber serpin.
Derin bir kasede 1 su bardagı un, 1 çorba kaşığı zeytinyağı ve yarım su bardağı sodayı kanştırın.
1 yumurta akını iyice çırparak köpük haline getirip sodalı karışıma ilave edin. Yumurta dilimlerini bu kanşıma batırıp kızgın yağda kızartın.
Kağıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin. Kıyılmış maydanozla süsleyip sıcak olarak servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 406
favori
like
share
Nerqish Tarih: 05.06.2008 11:34
[COLOR="SlateGray"]Sagol Sindy
COCO Tarih: 04.06.2008 18:50
Tesekkürler Sindy.
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 13:27
saollll tşkkk
SU-PERISI Tarih: 06.02.2008 15:21
çok güzel görünüyorlar.eline saglık sindy.