MALZEMELER
250 gr yağsız kıyma
1 kg patates
250 gr kaşar
yeşil biber
domates
soğan
tuz, karabiber

HAZIRLANIŞI
Patatesleri haşlayıp püre haline getirin. Kıymayı soğan, yeşil biber, tuz ve karabiberle kavurun. Püre halindeki patatesi elinizde yuvarlayıp, ortasını çukurlaştırın. Çukurlaştırdığınız yere, önceden kavurduğunuz kıymayı koyup, kapatın. Topları, yağlı bir tepsiye dizip üzerine kaşar rendesi serpin ve kızgın fınna verin

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 704
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 16.04.2008 17:02
güzell olmuşş eline sağlıkkk
Sindy Tarih: 14.02.2008 11:29
guzel bir tarif, ellerine saglik SU-PERISI