Sarmısakla(3 diş) kırmızı biberi (2 adet )ince kıyıp, ateşte koyup biraz soldurun.
Fesleğen yaprakları ( 5 adet) ile domatesleri(300 gr) de ince kıyıp buna ilave edilin. Tuzunu ekleyip tencereyi kapatın. 15 dk kadar pişirin.
Bu zaman sonunda sos hala çok sıvı ise,tekrar kapaksız olarak ateşe koyun. Tam kıvamına gelince bir kaşık saf zeytinyağı ekleyin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 457
favori
like
share
hhadise Tarih: 10.10.2009 09:28
sağol güzel bir sos
by_cyber Tarih: 08.07.2008 08:40
paylaşım için çok thanks....
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 17:22
sağoll eline sağlık
SU-PERISI Tarih: 08.02.2008 20:03
emegine saglık sindy.