MALZEMELER
1 kg barbunya
4 adet domates
1 adet patlıcan
3 adet patates
1/3 bardak zeytinyağı
Yarım demet maydanoz
3 diş sarımsak
3 tane yeşil sivri biber
1 tatlı kaşık kekik
1 adet defne
Yeteri kadar tuz, karabiber


HAZIRLANIŞI
Balıkları temizleyip yıkayın. Tüm soyulmuş patlıcan ve patatesleri 1 parmak kalınlıkta yuvarlak dilimlere, soğan, sarımsak, yeşil biber ve 2 domatesi de ufak parçalara doğrayıp fırın tepsisine veya güvece yerleştirin.
Kıyılmış maydanoz, defne, kekik, tuz, karabiber, zeytinyağı ve limonu da ilave edin. Bunların üzerine barbunyayı yarıya kadar gömerek yerleştirin. Orta ısılı bir fırında pişirin. Limon ilavesiyle servise sunun.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 385
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 16:17
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
Sindy Tarih: 14.02.2008 12:06
ellerine saglik Nergis
SU-PERISI Tarih: 13.02.2008 19:31
Tarifin için saol nerqish,emegine saglık.