Elma Portakal Kompostosu

Son güncelleme: 18.04.2008 13:06
  • MALZEME:
    150 ml elma suyu,
    150 ml su,
    75 g şeker,
    1 baton tarçın,
    600 g elma,
    3 portakal,
    2 dal nane
    yapılışı
    1. Elma suyunu su, şeker ve tarçın ile bir tencere koyup bir taşım kaynatın, ateşi kısın ve 10 dakika pişmeye bırakın. Elmaları soyup dilimleyin ve kısık ateşte 8 dakika haşlayın.
    2. Portakalları yıkayarak kurulayın, kabuklarını ince kesin, beyaz derilerini soyun. Portakalları dilimleyin, aralarındaki zarları da çıkartın. Portakal dilimlerini elmalara ilave edin ve birlikte 2 dakika haşlayın.
    3. Kompostoyu bir kaseye boşaltın, portakalların ince kabuklarını katın, soğumaya bırakın. Nane yaprakları ile garnitür yapın.
#10.02.2008 23:50 0 0 0
  • tariflerin için teşekkürler ellerine sağlık
#11.02.2008 12:01 0 0 0
  • ellerine saglik SU-PERISI
#14.02.2008 10:21 0 0 0
  • Su-Perisi ablam tesekkür ederim
#14.02.2008 10:24 0 0 0
  • saoll eline sağlık
#18.04.2008 13:06 0 0 0