malzemeler.

Yarım kg tavuk göğüs eti
Yarım kg taze fasulye
2 adet kırmızı köz biberi
2 adet domates
3 diş sarımsak
4 çorba kaşığı zeytinyağı
3 çorba kaşığı sirke
Tuz
yapılışı.
Tavuk haşlanır, didiklenir. Fasulyenin başları alınır, az suda haşlanır. Biberler közlenir, iri parçalara ayrılır. Domatesler küp şeklinde doğranır. Sarımsaklar ezilir. Hazırlanan malzeme çukur bir kaba aktarılır. Üzerine tuz serpilir. Sirke ve zeytinyağı gezdirilir, karıştırılır.

Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 387
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 17.04.2008 16:56
saoll eline sağlık
Sindy Tarih: 11.02.2008 10:22
ellerine saglik SU-PERISI