malzemeler

1 ananas,
1-2 dal yeşil karabiber (konserve) veya 2 tatlı kaşığı tane yeşil biber,
50 g şeker,

tarifi

Ananası soyun, yeşil kısımlarını kesin. Ananası 4'e bölün, ortasındaki sert kısmı da çıkartın. Ananası biber ile birlikte geniş bir kavanoza dizin. Şekeri suda eritin, hepsini ananasın üstüne dökün. 3 gün beklettikten sonra servis yapabilirsiniz. 3-4 hafta saklanabilir. İnce dilimlenmiş ananas dondurma, krep ya da pirinçli tatlılarla çok iyi gider.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 808
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 27.04.2008 19:38
sağoll sindy
SU-PERISI Tarih: 12.02.2008 17:56
paylaşımın için saol sindy.
ehcete Tarih: 11.02.2008 20:33
harifleriniz çok güzel. tşk