malzemeler

• 1 kilo patates
• 1 ekmek içi
• 1 çay bardağı sıvıyağ
• 100 gr ceviz içi
• 1 adet limon
• Tuz

tarifi

1. Patates tuzlu suda haşlanır.
2. Kabukları soyulup küçük küçük doğranıp servis tabağına döşenir.
3. Ceviz içi havanda yağı çıkıncaya kadar dövülür.
4. Macun gibi olunca limon suyu ilave edilip karıştırılır.
5. Sos kıvamına gelince su ve tuz katılır. Patateslerin üzerine dökülüp servis yapılır.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 414
favori
like
share
wampirella Tarih: 14.02.2008 23:28
teşekkürler sindy abla
SU-PERISI Tarih: 14.02.2008 16:23
Tarifin için saol sindy.