malzemeler

1 su bardağı haşlanmış pirinç
2 adet yumurta
1 su bardağı süt
1 çay bardağı rende kaşar
Yarım tatlı kaşığı tuz
2 adet taze soğanın yeşil kısmı
yarım tatlı kaşığı pul biber
Kıvam alana kadar un
Kızartmak için sıvıyağ

tarifi

Un ve kızartma yağı dışındaki bütün malzemeler, çukur bir kabın içinde karıştırılır. Sonra lokma harcı kıvamını alana kadar un eklenir. Karışımdan kaşık kaşık kızgın yağ dökülür iki yüzü kızarınca kağıt havluya çıkarılır.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 578
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 14.02.2008 12:50
güzel bir tarif.emegine saglık sindy.