malzemeler

1 avuç dolusu mantar
1 çorba kaşığı sıvı yağ
1/2 çorba kaşığı un
1 çay kaşığı tuz
1/2 çorba kaşığı salça veya 2 domates

tarifi


Tencereye 1/2 su bardağı su ve tuz koyup kaynatınız. Mantarı fındık büyüklüğünde doğrayıp kaynayan suya katarak hafif hararetli ısıda 10 dakika pişiriniz.
Yağ, un ve salçayı hafif hararetli ısıda 2-3 dakika karıştırınız. Mantar suyunu katıp yediriniz. Mantarıda ilâve edip birkaç taşım kaynatınız.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 431
favori
like
share
hhadise Tarih: 10.10.2009 08:26
eline sağlık
by_cyber Tarih: 08.07.2008 07:41
paylaşım için çok thanks....
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 16:21
sağolll eline sağlık
SU-PERISI Tarih: 18.02.2008 10:38
Emegine saglık sindy.